Mondmaskers voor elkaar en gezonde longen

Anne Leendertse
van totaal € 500 (412%)

In deze Corona-tijd zit ik thuis zoals de meeste mensen maar voor mij is dit normaal. Ik heb een longziekte en ben daardoor erg beperkt. Voor mij is het normaal om NIET te kunnen werken, normaal om NIET te kunnen reizen, om NIET uit te kunnen gaan, om NIET mijn verjaardag te vieren, om NIET te kunnen winkelen, en meer. Ik droom van een leven zonder longziekte, voor mijn zoon (met astma) en voor alle kinderen van de toekomst. Daarom zet ik mij in als vrijwilliger voor het Longfonds en haal ik met mijn actie geld op voor het Longfonds. Ik kan momenteel fysiek heel weinig met mijn rommelige longen maar ik kan wel naaien. Ik maak daarom comfortabele, mooie en leuke mondmaskers. Zo kan ik mijn steentje bijdragen aan het Longfonds en aan oplossingen voor mensen met een longziekte en om deze te voorkomen.

Ik vraag voor ieder mondmasker €18 euro. De winst van de mondmaskers gaat naar het Longfonds

Ik gebruik quiltstoffen om de mondmaskers te maken. Deze stof is van 100% katoen, draagt comfortabel, is goed wasbaar op 60 graden en dicht geweven. Ik gebruik 2 lagen van deze stof om het mondmasker te maken, daarmee is het nog steeds comfortabel en houdt het zo veel mogelijk druppeltjes tegen van diegene die hoest of niest. Zo kunnen we samen de verspreiding van het virus tegen gaan. 

Het model mondmasker wat ik maak, vinden de meeste mensen het meest comfortabel. Je kan kiezen welke stof je wilt aan de buitenkant. Aan de binnenkant maak ik een lichte bijpassende kleur. Je kan kiezen of je zachte elastieken wilt om je oren of lint om het hoofd met een koordstopper. Daarnaast kan je ook nog kiezen of je naam erin wilt? Het mondmasker heeft geen ruimte voor een verwisbaar filter. Dit omdat dit moeilijker ademt en je het mondmasker toch na ieder gebruik moet wassen, ook voor je eigen gezondheid. Ik maak graag voor jou een mondmasker waar jij blij mee bent dus mail gerust als je andere of meer wensen hebt. 

Neem contact met mij op over jouw wensen voor de stof. Ik maak ieder mondmasker uniek dus de meeste stoffen van de site zijn 'uitverkocht' maar ik heb nog heeeeeeeel veel meer stoffen om uit te kiezen. 

Als je een mondmasker voor jou en het Longfonds wil bestellen, stuur me dan een e-mail: anne@anneleendertse.nl kijk naar het nieuws bericht stof kiezen voor alle opties en de stofkeuze

Bekijk alle
€ 1.058 18-12-2020 | 00:16
€ 1.000 09-10-2020 | 14:55 Voor de eerste honderd mondmaskers
€ 5 19-05-2020 | 14:55
Bekijk alle

Het einde is in zicht

16-12-2020 | 19:44 We zitten weer in lockdown. Voor mij is er eigenlijk niets veranderd behalve dan dat mijn zoon nu al kerstvakantie heeft. Ik kwam al nergens, ging niet op bezoek en ontvang geen bezoek. Maar voor mensen die geen longziekte hebben of niet tot de risicogroep behoren zullen nu geen of nauwelijks een mondmasker nodig hebben.  Ik heb nu ook mondkapjes met een ruitje erin zodat je wel de mond ziet bewegen. Deze zijn nogal bewerkelijk dus daar vraag ik meer voor. Zie de foto voor het best geteste model. Ik maak de balans op van de mondmaskers en vraag me af of ik in het nieuwe jaar mondmaskers zal maken. Ik heb tot nu to 255 mondkapjes gemaakt inclusief de testmodellen en diegene die ik overnieuw moest maken en die ik heb weggegeven. En ik vind het nog steeds leuk om te doen. Ik ben benieuwd wat het nieuwe jaar ons gaat brengen.
Lees meer