Kom in actie voor gezonde lucht en gezonde longen!

Ademhalen. Het lijkt zo gewoon, maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte is vrij ademen niet vanzelfsprekend. Longfonds gelooft dat we samen longziekten de wereld uit kunnen helpen. Maar daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Help jij mee?  

Iedereen kan in actie komen voor Longfonds. Of je nu jong of oud bent, een kleine of grote actie opzet, actievoert voor een vriendje uit je klas met astma of je vader met COPD: we zijn je ontzettend dankbaar. Kies iets wat goed bij jou past, dan wordt jouw actie een succes.

Alvast veel succes en plezier met de start van je actie! Wij hopen je snel te spreken!

Start jouw actie

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Op 29 september 2024 is de 50e marathon van Berlijn. En jij kunt daarbij zijn! De marathon van Berlijn staat bekend als de snelste marathon. Wat maakt de marathon zo snel? Weinig hoogtemeters, veel bredere, goed beschutte lanen. En maar 17 (scherpe) bochten. In 2024 is de 50e editie. Hier wil jij natuurlijk ook bij zijn. Zien we jou aan de start? Van de totaal 15 startbewijzen zijn er op dit moment nog slechts 2 bschikbaar. Wees er dus snel bij! Is het niet meer mogelijk om een actie aan te maken, maar wil je op de reservelijst, stuur dan een mailtje naar actie@longfonds.nl. Wil je weten wat Longfonds doet met de opbrengst? Zie hier de presentatie van zondag 10 maart van Longfonds-medewerker Ellen, die zelf ook de marathon Berlijn gaat lopen. Haar PowerPoint-presentatie is beschikbaar op aanvraag via actie@longfonds.nl. 
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe dit samen met een team van bijvoorbeeld je collega’s, je klas, je kookclub of  je popkoor. Klik hier voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 50

Anoniem

18-03-2024 | 20:56 Aan: Ik ga de Marathon van Berlijn rennen voor het Longfonds! Omdat ik heel veel respect heb voor jouw tomeloze inzet en prestaties. En het is dan ook fijn om hier een kleine bijdrage aan te mogen leveren. Heel veel succes in Berlijn topper, zet hem op!! Groeten, Marcel.