Herkenbaar Landelijk symbool voor mensen met Hooikoorts

Hooikoorts Bandjes

Nog te gaan

Qr
van totaal € 15.000 (27%)

Social Shaming… voorheen had niemand hier van gehoord. Nu is het voor Hooikoortspatiënten aan de orde van de dag. Zeker wanneer straks de de lock down steeds verder wordt afgebouwd. Als hooikoortspatiënt, maar ook ondernemers, kwamen we tot de conclusie dat er een subtiel, maar duidelijk herkenningspunt moest komen. Iets waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen om het te dragen en zichtbaar te maken. Zo kwamen we op onze Hooikoorts bandjes.

 

Met deze polsbandjes lanceren we een landelijk statement: JA WEL HOOIKOORTS NEE GEEN CORONA. We willen juist in deze roerige tijden graag ons maatschappelijke steentje bijdragen. Dit doen we (MJ Supplies) door 20% van de opbrengst van de polsbandjes te doneren aan het Longfonds. Hiermee verrichten ze onderzoek naar de schadelijke langetermijneffecten van Corona op de longen. Daarnaast worden mensen met Longziekten zoals Astma e.d. extra hard geraakt door Hooikoorts.

Het Hooikoorts bandje wordt verkocht door MJ Supplies en is verkrijgbaar voor slechts € 6,95 (inclusief verzending) op www.hooikoortsbandjes.nl

 

Bestel je bandje direct in de webshop:

 

PS: Wij doen deze actie voor het LongFonds. Het LongFonds is hierbij "slechts" het goede doel. LongFonds heeft niets te maken met de verkoop van deze hooikoorts bandjes. Bandjes zijn daarom alleen te bestellen via de webshop van MJ Supplies.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 173,72 03-07-2020 | 13:51
€ 5 01-07-2020 | 09:50
€ 294,38 26-06-2020 | 13:18 Afgelopen week zijn er 339 hooikoorts bandjes verkocht. De komende weken gaan we het project weer verder uitbreiden om landelijke bekendheid van het hooikoorts bandje te bereiken. Winkeliers en horeca kunnen vanaf nu de bandjes ook verkopen. Tot volgende week!
€ 295,71 19-06-2020 | 15:17 Afgelopen week hebben hebben we tot nu 358 bandjes verkocht. Waaronder ook vele maatjes M en S. De Maat M is voor mensen met smallere polsen en ook te dragen tieners. De maat S is voor kinderen. We krijgen leuke berichten van ouders met kinderen met Hooikoorts die graag het bandje willen dragen. Hierdoor voelen ze zich weer een stukje meer op hun gemak op school, tijdens het buiten spelen of op de sportclub. Dit zijn toch prachtige berichten? Hier doen wij het voor. Naast het Longfonds, hebben we deze week ruim 700 Hooikoortsbandjes gedoneerd aan de Voedselbank in Rotterdam. Zodat ook ruim 700 Hooikoorts-patiënten in Rotterdam van hun Social Shaming af kunnen komen. Wij wensen jullie alvast een fijn weekend en tot volgende week.
€ 10 15-06-2020 | 20:10 Ik heb zelf astmatische bronchitis met allergieën ik weet wat het is om een longziekte te hebben en wil dat er meer onderzoek komt.zeker nu met de coronavirus.
Bekijk alle

Nu ook Longaandoening PolsBandjes

02-07-2020 | 12:11 Dat het onderwerp Social Shaming leeft bij de mensen is wel duidelijk als we naar de hooikoortsbandjes kijken. Maar naast Hooikoorts krijgen we heel veel vragen  van mensen met een Longaandoening of daar ook bandjes voor zijn. Omdat we niet voor iedere aandoening een apart bandje kunnen maken hebben we gekozen voor 1 bandje met de tekst: Ja een Longaandoening | Nee geen Corona. We hebben ervoor gekozen de kleuren van het bandje gelijk te houden aan het Hooikoortsbandje. Dit zorgt voor herkenbaarheid en dat is het uiteindelijke doel van het bandje. Dat mensen van afstand al weten wat er op het bandje staat. Bestel hier je Longaandoening Bandje
Lees meer