Habitat Solutions

Schone lucht voor iedereen met een LightAir luchtreiniger
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (0%)

Wij geloven dat ieder kind recht heeft op schone lucht en daarom willen we graag bijdragen aan de campagne van het Longfonds 'Laat kinderen vrij ademen'. 

Gezonde lucht is cruciaal voor de ontwikkeling van de longen. Voor kinderen met astma heeft de lucht die zij inademen een enorme impact. Gelukkig is er een goede en simpele oplossing om te zorgen dat kinderen binnen in ieder geval schone lucht inademen. Wij zijn al jaren importeur van LightAir luchtreinigers en zetten ons in voor meer aandacht voor het belang van luchtreiniging in binnenruimtes. Luchtreinigers kunnen de kwaliteit van de lucht binnen enorm verbeteren op een hele simpele manier. Luchtreinigers halen prikkels uit de lucht die bij kinderen met astma aanvallen veroorzaken, thuis en op school. Schonere lucht op school en thuis kan bovendien helpen om het risico op de ontwikkeling astma te verkleinen en kan zo bijdragen aan het voorkomen van astma.

LightAir voor gezonde en veilige lucht

LightAir luchtreinigers verwijderen ultra fijnstof, fijnstof, virussen, schimmels, rook, pollen, huisstofmijt (uitwerpselen), huidschilfers van dieren en nog veel meer. Op deze manier kunnen we de prikkels wegnemen die voor aanvallen zorgen. Wij worden er enorm blij van als we van klanten horen dat ze in jaren niet zoveel lucht hebben gehad. En we hopen nog veel meer mensen met longproblemen te kunnen helpen om hun leefomgeving beter te maken. 

Ik heb nu een paar dagen een gehuurde LightAir in huis staan. Ik heb al jaren astma en haal slechts oppervlakkig adem. Sinds het apparaat hier staat (overdag beneden, 's nachts boven) voel ik met de dag mijn longen verder opengaan. Zoveel lucht heb ik in geen jaren gehad. Ik had redelijke verwachtingen van dit apparaat, maar dat het zo snel en zo veel effect zou hebben, is een complete verrassing!” - Astrid

Onze actie: 5% voor u, 5% voor het longfonds.

Tijdens de campagne van 12 tot 31 mei doneren wij per verkochte luchtreiniger 10% van het aanschafbedrag. Daarvan gaat 5% naar het longfonds voor onderzoek naar het voorkomen van astma bij kinderen. En u ontvangt de andere 5% als korting op uw aankoop. Een steuntje in de rug voor u en uw gezin.   

Gebruik de actiecode: LONGFONDS2021

Ga naar: habitatsolutions.eu/luchtreinigers

Liever advies? Wij helpen u graag. Bel ons op 0180-642070.

Bekijk alle

Is de wereld om ons heen echt zo vies?

11-05-2021 | 15:19 "Sinds we Ionflow 50 hebben aangeschaft hoeft onze dochter van 7 jaar niet of nauwelijks meer te puffen. Sinds haar geboorte heeft ze een lichte vorm van astma en moest ze regelmatig medicijnen inhaleren om haar benauwde gevoel te bestrijden. Nu we de Ionflow hebben horen we haar zelden of nooit meer zeggen: "ik ben benauwd, waar ligt m`n puffer". Het is verbazingwekkend hoeveel stofdeeltjes en vuil de collector van de Ionflow aan zich weet te binden. Is de wereld om ons heen dan echt zo vies?"  - Laurens Ruster, Rotterdam
Lees meer