Trinity A Medical

Trinity A Medical Steunt Longfonds
van totaal € 100.000 (0%)

Onze Missie

Trinity A Medical geeft de consument een keus.
Jong en oud, rijk en arm, iedereen zou de beschikking moeten hebben om een medische mondmasker te kunnen kopen voor een gelijkwaardige prijs als een niet-medische mondmasker.

De actie van Trinity A Medical

Trinity A Medical steunt Longfonds, van iedere Travel Kit die we verkopen, schenken we €1,- euro naar het Longfonds. De keuze voor het Longfonds was snel gemaakt:

"Door het coronavirus zijn we ons meer dan ooit bewust van hoe kwetsbaar onze longen zijn. Gezonde longen zijn van levensbelang. Daarom zijn wij als Trinity A Medical blij dat wij ons de komende periode gaan inzetten voor Longfonds."

KLIK HIER EN BESTEL

DOE MEE EN STEUN ONZE #IWEARITFORYOU CAMPAGNE
Laat zien met het steunen van deze actie dat je ook om je opa, oma, en vrienden denkt. Laten we samen het beste ervan maken! 

 

IK DRAAG HET VOOR JOU? Opa, Oma, vriend, vriendin.....
In een wereld van allemaal onzekerheden, eenzaamheid en frustraties over diverse wetten en regels die wel of niet na worden geleefd, zit in ons ieder een goed hart. Of je er nou in geloofd of niet, iedereen kent wel iemand die een hoger risico loopt dan jezelf.

 
KLIK HIER EN BESTEL

GETEST & GEVERIFIEERD DOOR HET ZIEKENHUIS
Alle producten van Trinity A Medical zijn gecertificeerd en ieder product wordt bovendien bij elke levering steekproef getest en geverifieerd door het lab van het ziekenhuis. 


PARTNERS & VERKOOPPUNTEN

OOK EEN PARTNER OF VERKOOPPUNT WORDEN?
Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd bijvoorbeeld in een samenwerking met Trinity A Medical?  Neem dan contact op via michel@trinityamedical.nl

Disclaimer
Dit is een actie die wordt georganiseerd door Trinity A Medical voor Longfonds. Deze producten zijn niet getest door Longfonds.
De aanschaf van de producten of diensten is voor eigen risico.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 23-10-2020 | 18:17 IK DOE MEE MET DE #IWEARITFORYOU!
€ 5 22-10-2020 | 13:27 Trinity A Medical Actie #IWEARITFORYOU CAMPAGNE