De Blauwe Brigade

Wij gaan er weer voor!
van totaal € 2.500 (188%)

Zes enthousiaste mannen uit Boxtel lopen dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse met volle overtuiging voor het Longfonds.

We kennen allemaal wel iemand met een longziekte en zien wat voor impact dit kan hebben.

Wij gaan dit jaar proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Longfonds om zodoende een bijdrage te kunnen leveren aan het onderzoek naar oplossingen.

Ook jij kunt doneren!!!

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 66 26-07-2019 | 13:39 Namens het gehele team van de blauwe brigade bedankt voor het doneren ... Hier zullen ze bij het Longfonds zeer blij mee zijn .... ons mam zou zeker trots op iedereen zijn geweest
€ 650 26-07-2019 | 13:34 Bedankt John en Elisa..... 1000x dank namens de hele blauwe brigade
€ 15 22-07-2019 | 11:32 Gefeliciteerd Arien met het uitlopen van de 4daagse, petje af hoor voor 4 x 50km.
€ 100 20-07-2019 | 15:33
€ 150 18-07-2019 | 22:50 Namens Pronto Wonen veel succes toegewenst Rob en de rest van de blauwe Brigade! Zet 'm op! Sportieve groet, Cathelijne, Bjorn, Martijn en Paul
Bekijk alle

DANK JULLIE WEL!!!

29-07-2019 | 16:15 Een terugblik op de Vierdaagse 2019 die wij, de mannen van De Blauwe Brigade uit Boxtel, hebben gelopen met het Longfonds als goed doel. Maar eerst bedanken we alle donateurs, groot en klein, voor de fantastische opbrengst die we hebben behaald, de teller staat maar liefst op € 4.722,--. DUIZENDMAAL DANK AAN JULLIE ALLEMAAL, ZONDER JULLIE STEUN HADDEN WE DIT MOOIE BEDRAG NOOIT VOOR ELKAAR GEKREGEN, DANK!! Daarnaast hebben alle belletjes, appjes, mailtjes en andere steuntjes in de rug er absoluut mee voor gezorgd dat wij uiteindelijk met alle zes, schouder aan schouder, de finish op de Via Gladiola succesvol hebben kunnen bereiken, duizend maal dank!! De Vierdaagse begon voor ons op de maandag met de defintieve inschrijving op de wedren. We waren goed getraind afgereist naar het mooie Nijmegen, alwaar de inschrijving vlot werd voltooid. Daarna was het tijd voor een paar biertjes in het heerlijke zonnetje, tussen en met alle andere wandelaars van dit grootste wandelevenement ter wereld. De eerste dag (Dag van Elst) waren we zeer vroeg wakker (spanning?) en vol goede moed vertrokken we naar wedren. Deze dag diende er 52 km gelopen te worden. Met prima wandelweer kwamen we ruim op tijd binnen. Thuisgekomen in ons appartement in Nijmegen bleken de eerste blaren toch wel verassend zichtbaar.  De tweede dag (Dag van Wijchen) was traditiegetrouw de lunch op de overvolle markt in WIjchen. Ook deze dag kwamen we redelijk goed door, met daarbij meer dan respect voor Olaf die al twee dagen verder kwam dan zijn fysiotherapeut had verwacht. Dag drie (Dag van Groesbeek) leek uit te draaien op een complete deceptie. Bij de eerste medische verzorgingspost sloten Olaf (knie) en Ariën (scheenbeen) aan in de rij voor verzorging. Ware het niet, dat dit enorm veel tijd zou gaan kosten, en een tijdige binnenkomst acuut in gevaar zou brengen. Ook STefan kampte met forse klachten maar lipe door om zo te proberen de finish te halen. Derhalve zijn Olaf en Ariën zonder behandeling verder gegaan, en wonder boven wonder kwam de schwung er weer wat in en met de nodige pijnstillers wist het team elkaar mee te trekken naar de finish. Uiteindelijk waren we rond half vijf binnen, slechts 30 minuten voor het verstrijken van de deadline. Dag vier (Dag van Cuijk) was er eentje met maar één enkel doel: finishen!  Met de nodige ups en downs wisten de zes Cuijk te bereiken, met de wetenschap dat de support langs de kant vanaf daar 1 groot lint is tot aan de finish. Dit lukte dan ook, zodat het team uiteindelijk om 17.00 wist te finishen, alwaar men (na de nodige felicitaties op de Boxtelse rotonde van Malden) werd gefeliciteerd door vrienden, bekenden en het Longfonds, dat hoogstpersoonlijk was langs gekomen. Een superprestatie met een superopbrengst, een lange voorbereiding en en vier dagen lang op elkaars lip, met een lach en een traan!   DANK DANK DANK DANK!  
Lees meer