Promotiematerialen

Hier vind je promotiematerialen die je actie nog zichtbaarder kunnen maken. Je kunt de voorbeelden gratis downloaden en er gelijk mee aan de slag. Veel succes en plezier met actievoeren! 

Giftenbox

Bestel hier een giftenbox voor je actie. Zet de box neer tijdens je verjaardag, op je werk of tijdens de actie zelf. 
Let op: de giftenbox wordt per post verstuurd. Bestel deze daarom op tijd, zodat je alles op tijd in huis hebt.

Sponsorformulier

Download hier het sponsorformulier. Handig om in een overzicht je sponsoren bij te houden en na afloop van je actie te berekenen hoeveel geld deze mensen gaan doneren. 

Voorbeeld persbericht

Download hier een voorbeeld persbericht. Persaandacht kan heel erg helpen om je actie bekender te maken. Zeker lokale en regionale media besteden vaak aandacht aan acties voor goede doelen. Stuur daarom een persbericht naar een journalist of redactie bij jou in de buurt en wie weet wat het oplevert! Het voorbeeld bevat ook tips voor de beste persaanpak.  

Voorbeeldteksten social media

Download hier de voorbeeldteksten voor social media. De voorbeelden kunnen je op weg helpen om mensen te vertellen over je actie, een tussenstand te geven, te herinneren om te doneren en te bedanken. Het is natuurlijk het beste om de teksten aan te vullen met meer informatie: hoe persoonlijker, hoe beter. 

Contact 

We hebben een speciaal actielogo dat je kunt gebruiken om aan te geven dat je een actie organiseert voor het Longfonds. Als je hier gebruik van wilt maken, horen we het graag. We kunnen met je meedenken over jouw aanpak en kijken met je mee naar de materialen die je hebt gemaakt. Wil je gebruik maken van het actielogo of het je andere vragen over in actie komen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via actie@longfonds.nl.