Transdev Beweegweken 2023

Nog te gaan

van totaal € 15.000 (0%)

Kom met collega’s van heel Transdev 4 weken lang in beweging

Klaar voor de start? Vanaf 4 april 2023 komen alle merken van Transdev weer in beweging. Lekker gezond voor jezelf én gezellig met je team. Bewegen helpt bovendien om fysiek en mentaal fit te zijn en te blijven. Na het succes van vorig jaar gaan we dus weer zoveel mogelijk bewegen. Wandelend, fietsend, hardlopend. Iedere vorm van beweging helpt. Hiermee verdienen we ook dit jaar geld voor Longfonds.

Voordelen voor jou als deelnemer

Samen bewegen is gezelliger én makkelijker vol te houden. Denk bijvoorbeeld aan samen een rondje hardlopen of fietsen. En ook zeker aan een wandeling tijdens je lunchpauze. En het mooie is: wie meer beweegt, heeft meer energie. Of je nou de trap pakt in plaats van de lift. Of de fiets in plaats van de auto. Of zelfs intensief sport.

Én voordeel voor Longfonds
Wist je dat maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders een longziekte hebben? Voor deze grote groep is vrij ademen niet vanzelfsprekend. Honderdduizenden Nederlanders hebben het zelfs vaak benauwd. Om deze mensen te helpen, kun je jezelf tijdens de Beweegweken laten sponsoren door familie en vrienden. Samen halen we dan geld op voor Longfonds. Zo zorg je niet alleen voor je eigen longen, maar ook voor die van een ander. 

Gezonde Lucht
De lucht in Nederland is vaak vies. Iedereen ademt daardoor luchtvervuiling in. Dat veroorzaakt longziekten als astma en COPD, of zelfs longkanker. Vuile lucht verergert longziekten en dat moeten we stoppen. Longfonds en Transdev maken zich daarom sterk voor gezonde lucht. Zodat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven.

Hoe helpt Transdev?
Transdev is koploper op het gebied van uitstootvrije personenvervoer en innovatieve mobiliteit. Zo dragen we bij aan het voornemen van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om het Openbaar Vervoer vanaf 2030 volledig uitstootvrij te maken. En leveren wij een bijdrage aan de longen van onszelf en aan die van een ander. Doe of doneer jij mee?

Dus; doe jij mee met een persoonlijk en/of teamdoel? Schrijf je dan snel in!

Veel succes en vooral plezier!

Bekijk alle
€ 5 21-03-2023 | 10:56 Aan: 2000x opdrukken in april
€ 10 20-03-2023 | 15:15 Aan: Mit dem Fahrrad nach Köln
€ 5 20-03-2023 | 12:55 Aan: Keep moving!
€ 10 20-03-2023 | 10:34 Aan: Zwemmen, fietsen en lopen