Nieuw: Maak kilometers voor het Longfonds en houd deze bij via de tracker of Strava!

Normal 18ab376dcf1ed1ada2e858fac5e5fd076a8f827d
26-08-2020 | 13:49

Wil je kilometers gaan maken voor het Longfonds? Dan hebben wij wat nieuws voor jouw actie! Een functie die jouw activiteiten en kilometers laat zien op je actiepagina en bijhoudt hoe ver je al bent met je sportieve doel.  Naast dat het handig is voor jou, is het vooral voor donateurs heel leuk om te zien hoe goed je bezig bent. Het is heel simpel:

 1. Log in door op het icoontje, rechtsboven in scherm voorlongfonds, te klikken:

 

 

2. Ga naar het tabblad 'prestaties' en stel je doel in:

  

3. Er zijn twee manieren om je prestaties toe te voegen: handmatig en automatisch. Je connect met je Strava-account om automatisch je Strava activiteiten te koppelen aan je actiepagina. 

Handmatig

Handmatige prestaties kun je gebruiken als je bijvoorbeeld een sporthorloge of app gebruikt of een route loopt waarvan je weet hoeveel kilometer het is. Je vult het resultaat dan achteraf in:

 

Automatisch 

Voor de koppeling met Strava moet je connecten via de oranje knop en de app toestemming geven. Let ook op dat je je sportprestatie op ''zichtbaar voor iedereen'' zet. Hierna kan het tot 10 minuten duren voor je activiteiten die je vanaf dat moment doet zichtbaar worden.

 

4. Je kunt handmatige activiteiten achteraf ook wijzigen. Strava activiteiten kun je alleen verwijderen:

 

 

 

Zo, dat was het. Succes en veel plezier met het tracken van je activiteiten. Wij zijn benieuwd naar jouw kilometers!  En.... kom je er niet uit? Dan kun je altijd even mailen naar actie@longfonds.nl.