Sick Style Collective

Manon Toma
van totaal € 1.000 (37%)

♥︎ We can't cure, but we do care (and wear). Sick Style ontwerpt mens, dier, en milieu vriendelijke shirts & sweaters die worden voorzien van grappige teksten en dubbelzinnige uitspraken. Dit omdat wij geloven dat ziek zijn al zuur genoeg is en humor een belangrijk medicijn is.

Een deel van onze opbrengsten (15%) wordt gedoneerd aan gezondheidsonderzoek en instanties, waaronder het Longfonds.

Door de grappige en dubbelzinnige teksten kan de kleding gedragen worden door mensen die ziek zijn, maar juist óók als je kerngezond bent. Founder Manon Toma werd zelf ziek (interstitiële longziekte) en wilde graag iets doen. Ze miste iets waar ze terecht kon, alles was al snel zwaar beladen en daar ging ze zich niet beter door voelen.

Ze dacht ook na over het organiseren van een hardloopwedstrijd of om rond te gaan met een collectebus voor het Longfonds, maar dat paste niet helemaal. Zo bedacht ze Sick Style. Een webshop en collective (op Instagram) waar je shopt per ziekte en instantie en niet per seizoen en kleur. Shop hier de shirts voor t.b.v. van het Longfonds

 

♥︎ Shoppen voelde nog nooit zo goed! Kleding met een 'draagbare boodschap' om mensen bewust te maken van onzichtbare ziektes en zo geld op te halen voor onderzoek.

Onze boodschap "We can't cure, but we do care & wear. So can you!

Bekijk alle
€ 375 30-10-2019 | 11:55