J

Plan de Croissant - Lopen voor gezonde longen!

Joeri Pechler

Nog te gaan

van totaal € 100 (0%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 42 km | Bereikt 0%

Toen mijn schoonmoeder Joyce een aantal jaar geleden de diagnose COPD kreeg dacht ik nog, ah wat vervelend maar prima om mee te leven. Nu ik van dichtbij mee maak wat een impact COPD heeft op iemands leven en vooral de kwaliteit van leven grijpt me dit zeer aan.
Want hoe fijn is het als je een actief leven kan hebben waar je je niet druk hoeft te maken waar je de energie vandaan haalt om je aan te kleden of om naar het toilet te gaan. Laat staan om gewoon de hond uit te laten of boodschappen te doen of even wat drinken met familie en/of vrienden.
Iedere inspanning kost zoveel energie en laat ik dan beschikken over heel veel gezonde energie die ik graag gebruik om het longfonds met een geld donatie te helpen zodat velen zoals Joyce goed geholpen kunnen worden en hun kwaliteit van leven positief wordt beïnvloed!
Samen met mijn broer Joeri staan we voor onze 1e marathon. We hebben voor Parijs gekozen wat ja, als je dan mag kiezen waar je je 1e marathon gaat lopen dan is Parijs toch een super dikke stad!
We zijn al lekker in training dus het wordt tijd om zoveel mogelijk donaties op te halen om straks op zondag 7 april op de finish een mooie cheque te kunnen overhandigen aan Joyce!

Onder het motto samen sta je sterk gaan we er vol voor om deze actie een groot succes te laten worden! Doet u mee?!

Met een sportieve en gastvrije groet,
Bjarne & Joeri Pechler
Groupe Pechler