Fiets samen met het Oranje Peloton de virtuele Amstel Gold Race!

Oranje Peloton - Nederlandse Loterij
van totaal € 1.000 (1003%)

Fiets jij ook mee tijdens de virtuele Amstel Gold Race? 
Nederlandse Loterij is hoofdsponsor van het Nederlands wielrennen en al jaren trotse partner van de Amstel Gold Race. Op zondag 19 april fietst het Oranje Peloton van Nederlandse Loterij mee tijdens de eerste virtuele Amstel Gold Race. Want ook al kunnen we op dit moment niet fysiek samen sporten op locatie, we kunnen wel alsnog samen in beweging komen! Een parcours van 24KM wat onderdeel is van de officiële Amstel Gold Race wordt virtueel afgelegd, door alle deelnemers thuis op hun eigen hometrainer. Door mee te fietsen supporten het Oranje Peloton en Nederlandse Loterij het Longfonds. Fiets en support jij ook mee?

  • Fiets en beleef de laatste 24km van de Amstel Gold Race; virtueel op jouw eigen interactieve hometrainer vanuit huis. 

  • Op zondag 19 april kun je deelnemen in een van de drie startgroepen. Om 11:00 uur, 12:00 uur of 13:00 uur.

  • Het Oranje Peloton sponsort namens de deelnemers aan het Longfonds. 

  • Via onderstaande donatielink kan iedereen uit het Oranje Peloton het Longfonds óok nog persoonlijk supporten, samen staan we sterk! 


Hoe fiets en support ik mee met het Oranje Peloton?
 

1. Via https://www.amstel.nl/amstelgoldrace/toerversie/virtuele-toerversie vind je alle instructies om virtueel te kunnen deelnemen a.s. zondag aan de virtuele toertocht. 

2. Voor iedereen die geen interactieve hometrainer heeft maar de virtuele race toch wil volgen is er de mogelijkheid om als toeschouwer mee te genieten via het platform en natuurlijk het Oranje Peloton én Longfonds te supporten.

3. Samen sporten én supporten, dat doen we met het Oranje Peloton voor het Longfonds! Laat weten dat je ook aansluit bij het Oranje Peloton door te posten op je social media met #AGRathome #OranjePeloton #SamenSterk.

Oranje Peloton steunt het Longfonds! 
Het Longfonds staat klaar voor 1,2 miljoen longpatiënten in Nederland die zich in deze tijd extra kwetsbaar voelen.   

Ze bieden actuele informatie, advies en een luisterend oor. Ook helpen ze mensen die door het coronavirus blijvende longschade oplopen. En jagen ze medische doorbraken aan om beschadigde longen te herstellen. 

Dit kan het Longfonds niet alleen. Daarom steunt het Oranje Peloton van Nederlandse Loterij het Longfonds en zijn we blij met iedereen die ons hierbij wilt helpen.  

Bekijk alle
€ 9.565 21-04-2020 | 12:31 Opbrengst van alle deelnemers die mee hebben gefietst met het Oranje Peloton. Iedereen enorm bedankt!
€ 5 19-04-2020 | 13:05
€ 15 19-04-2020 | 10:44
€ 10 19-04-2020 | 09:10
€ 50 19-04-2020 | 08:46