Online webinar: 'Geïntegreerde longrevalidatie bij COVID-19 patiënten'

Ciro Academy
van totaal € 5.000 (120%)

Ciro Academy organiseerde op dinsdag 12 mei in nauwe samenwerking met Maastricht UMC+ de online webinar: 'Geïntegreerde longrevalidatie bij COVID-19 patiënten'. Het is de eerste keer dat Ciro op deze manier, online én live, scholing heeft aangeboden voor professionals. Op deze manier hoopte Ciro veel deelnemers te kunnen bereiken, zodat kennis kan worden gedeeld

Onderwerp

Bij maar liefst 38.000 Nederlanders is tot nu toe het coronavirus vastgesteld, waarvan ongeveer 1/3 van de patiënten opgenomen is geweest in het ziekenhuis en nog veel klachten ervaart. Hoe ziet daarom een uitgebreid behandelprogramma eruit ná een ziekenhuisopname? Wat weten we nu precies (en wat nog niet)? Welke beperkingen ervaren patiënten en waar moeten we op letten?

Opbrengst voor de helft naar het Longfonds

Naast het feit dat deelnemers meer kennis opdoen over deze onderwerpen, ondersteunden zij ook nog eens het Longfonds. De helft van de opbrengst (7,50 euro per inschrijving) komt hieraan te goede. Het Longfonds strijdt voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte, én voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus.

Bekijk alle
€ 6.000 20-05-2020 | 12:25 Inschrijfgeld deelnemers