Blijf bewust van Corona

Jeroen Simons
van totaal € 500 (11%)

Met zijn drieën (Jeroen Simons en twee familieleden)  zijn we tot dit initiatief gekomen op het moment dat Jeroen in Barcelona in een volledige ‘lock down’ zat. Onze Minister President Mark Rutte sprak over een ‘intelligente lockdown’. In Nederland zagen we bij de eerste mooie dag stranden en parken vollopen waarbij de 1,5 meter afstand vaak werd genegeerd. Dit baarde ons oprecht zorgen en wij vroegen ons af hoe we het bewustzijn van de risico’s verbonden aan het coronavirus op ieders radar zouden kunnen houden. Na veel en langdurig videobellen met Barcelona kreeg het idee steeds meer vorm.

We hebben de pagina 'blijf bewust van Corona' opgezet met als doel om ervoor te zorgen dat men bewust blijft en dat je er ook voor kan zorgen dat je je omgeving bewust maakt. Bescherm jezelf en anderen tegen dit virus.

Voor onze website www.bewustvancorona.nl hebben we vijf ambities geformuleerd om deze missie te volbrengen:
● Producten aanbieden die bijdragen aan een continu bewustzijn van de maatregelen en die bescherming bieden;
● Financiële middelen beschikbaar stellen aan het Longfonds en Missing Chapter.

● Informatieverstrekking over de overheidsmaatregelen via onze website

● Video's die de Nederlandse bevolking aanmoedigen om door te gaan met het naleven van de afspraken en richtlijnen;
● Een community bouwen die de Nederlandse bevolking helpt tijdens deze tijdelijke, abnormale situatie;

Bekijk ook hier onze video

Van de verkochte producten gaat 20% van de opbrengst naar goede doelen.

Corona beneemt ons de adem. Corona laat zien dat onze longen van levensbelang zijn. Het Longfonds zet zich in voor iedereen met een longziekte: meer dan 1,2 miljoen mensen die zich nu extra kwetsbaar voelen. Het Longfonds biedt actuele informatie, advies en een luisterend oor. Ook helpen zij mensen die door het coronavirus blijvende longschade oplopen. En ze jagen medische doorbraken aan om beschadigde longen te herstellen. Dit kunnen zij niet alleen. Bewust van Corona helpt graag!

Bekijk alle
€ 25 05-07-2020 | 11:48
€ 15 01-07-2020 | 08:31
€ 15 30-06-2020 | 17:36