Een mooi werk met lucht voor aan de muur

Arjen Roos

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (15%)

Als longfunctieanalist in een Rotterdams ziekenhuis werk ik uiteraard met veel longpatiënten. Sinds Covid is een deel daarvan helaas Long-Covid patiënt geworden. Vaak mensen die midden in het leven stonden en nu plotseling tot veel minder in staat zijn. Om deze reden heb ik een werk benaamd 'Met lucht in je longen' voor aan de muur gemaakt. Dit werk is verkrijgbaar via mijn website www.ArjenRoos.nl en via de website van Werk aan de Muur.

Natuurlijk ligt mijn hart ook bij de Astma, COPD en overige longpatiënten en binnen ons expertisecentrum Astma & COPD probeer ik me te verdiepen in een patientvriendelijke meting waarmee we de longfunctieonderzoeken mogelijk nog iets beter kunnen maken.

 

Bekijk alle
€ 21,13 31-12-2023 | 10:21
€ 138,70 01-01-2023 | 12:23 Verkoop van werken tbv het Longfonds.
Bekijk alle

Nu extra voordelig te verkrijgen terwijl er meer overblijft voor het Longfonds.

28-11-2022 | 16:44 Vanaf nu is het werk 'Met lucht in je longen' ook verkrijgbaar via mijn website gelinkt aan een printcentrale zodat de opbrengst hoger wordt en de kosten voor de koper van het werk omlaag gaan. Op deze manier gaat er dus meer geld naar het Longfonds.Bekijk mijn site hier: www.ArjenRoos.nl
Lees meer