Transdev Beweegweken

Nog te gaan

van totaal € 10.000 (0%)
Wij hebben samen al 75 km afgelegd

Vanaf maandag 10 januari 2022 komt Transdev 4 weken lang met zoveel mogelijk collega’s in beweging.
Vitaliteit en gezondheid is belangrijk. Bewegen helpt om fysiek en mentaal fit te zijn en te blijven. Daarom gaan we met Transdev4 weken lang zoveel mogelijk kilometers maken. En als extra stimulans doen we dti voor het Goede Doel: Longfonds.

Longfonds
Voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is vrij ademen niet vanzelfsprekend. Onder hen zijn er honderdduizenden die het vaak benauwd hebben. Iedere collega kan  zich laten sponsoren door familie en vrienden, om geld op te halen voor het Longfonds. Zo zorg je niet alleen voor je eigen longen, maar ook voor die van een ander. 

Gezonde Lucht
Iedereen ademt luchtvervuiling in, ook mensen met longen die nu nog gezond zijn. Het veroorzaakt longziekten als astma en COPD of longkanker. En het verergert longziekten. Dit kan en mag niet zo zijn. Longfonds maakt zich sterk voor gezonde lucht. Zodat iedereen op een gezonde manier in gezonde lucht kan leven.

Transdev vindt dit ook. Transdev is koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteitsoplossingen. Zo dragen we bij aan het voornemen van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat om het Openbaar Vervoer vanaf 2030 volledig uitstootvrij te maken.