Kom in actie als bedrijf

Waarom?

Het werk van het Longfonds is mede mogelijk dankzij een groot aantal bedrijven dat in actie komt. Juist jouw bedrijf kan de maatschappelijke motivatie om in actie te komen overbrengen bij jouw medewerkers. Bundel jullie krachten, inspireer elkaar en strijd mee voor gezonde lucht en gezonde longen. 

Hoe? 

# Organiseer een veiling - loterij - bingo van jullie goederen of diensten
# Regel een benefietdiner in het bedrijfsrestaurant
# Verzin een sportieve activiteit waarbij medewerkers zich laten sponsoren
# Doe als bedrijf mee aan een bestaand evenement van het Longfonds. Of bekijk of er bij jullie in de buurt leuke (sport)evenementen zijn waar je aan mee kunt doen. en laat je sponsoren als team.

Partner 

Wil je meer en structureel iets doen voor het Longfonds? Als partner strijd je met ons mee voor gezonde lucht en gezonde longen. Met jouw steun kunnen wij meer bereiken. Daar heeft jouw bedrijf ook voordeel bij. Wie goed doet, goed ontmoet. Een partnership komt van twee kanten. We kijken graag hoe we de samenwerking voor beiden interessant en waardevol kunnen maken. 

Contact 

Heb je vragen over in actie komen als bedrijf of wil je advies bij het organiseren van een bedrijfsactie? Of ben je benieuwd naar een samenwerking met het Longfonds? Neem dan contact op met Silke Veurink via silkeveurink@longfonds.nl of (033) 434 12 17.