koffiedonatiebar-schenkwagen ”You’ll Never Walk Alone 1"

Paul Peeman
Qr
van totaal € 500 (3%)

Initiatiefnemer Paul Peeman mag in tijden van Corona dan niet op festivals en evenementen gaan staan, maar hij mag wel uitserveren vanuit zijn kdb-schenkwagen ”You’ll Never Walk Alone 1″ en wil zijn kdb-schenkwagen in gaan zetten voor personen die een rij staan te wachten met hun auto, totdat ze het terrein op mogen rijden van bijvoorbeeld een milieustraat.

'Ik heb er namelijk zelf 3 uur zonder drinken staan te wachten, en ben zo op het idee gekomen om een bijdrage te kunnen leveren aan het longfonds voor onderzoek naar een vaccin tegen het coronavirus. Personen kunnen dan gewoon in de auto blijven zitten, wij serveren vanaf de kdb-schenkwagen koffie, thee, chocomelk, ijskoffie en slushpuppie naar deze personen toe en hebben dan een soort van een drive in.'

Via een tikkie kunnen ze betalen dit staat dan tevens geregistreerd bij de bank en in onze administratie. Zodat wij ten aller tijden kunnen kunnen overleggen aan de belastingdienst en aan het Longfonds dat er 50% is gedoneerd van de gehele opbrengst uit deze kdb-schenkwagen ”You’ll Never Walk Alone 1″ aan het Longfonds voor onderzoek naar aanleiding van het Coronavirus. 

Meer weten over Paul en zijn actie? bekijk het hier:

https://www.koffiedonatiebar.nl/

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 06-05-2020 | 12:46