European Mountain Summit 2019!

Paul Barents

( Lid van team: B-Team )

van totaal € 500 (2%)

ik heb gekozen voor het longfonds omdat ik zelf astmatiche ben en diverse mensen in mijn omgeving last hebben van een long aandoening  

De activiteiten van het Longfonds zijn gericht op het voorkomen, genezen en verbeteren van het leven van mensen met een chronische longziekte. Wetenschappelijk onderzoek daarbij speelt een belangrijke rol: daardoor begrijpt men steeds beter hoe astma en COPD ontstaat en wat er gedaan kan worden om het te voorkomen. Zo kunnen er betere medicijnen en behandelmethoden worden ontwikkeld.(bron wikipedia)

met deze actie willen wij het longfonds een steuntje in de rug geven en er niet te luchtig over doen. 

groeten van Paul en Danny 

team B 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 11-07-2019 | 13:55 Goed zo Paul en Danny, veel succes van oma Barents 😘😘😘