ATAG Benelux - Walk2Velenje

Nando Nengerman

( Lid van team: ATAG Benelux - Walk 2 Velenje )

van totaal € 2.200 (118%)

ATAG Benelux stimuleert bewegen en een gezonde levensstijl. Tijdens Corona is het des te belangrijker om lekker buiten te bewegen. Als partner van het Longfonds dragen we graag een financieel steentje bij!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 2.600 10-03-2021 | 17:11 Tijdens de Walk2Velenje hebben 22 teams van vijf collega's, in tien weken tijd virtueel van ons ATAG Benelux hoofdkantoor in Duiven naar ons Europese hoofdkantoor in Velenje (Slovenië) gelopen. Per team werd een afstand van 1.069 kilometer afgelegd. Wij zijn ongelofelijk trots op iedere gelopen kilometer en hebben genoten van ieders enthousiasme en onderlinge steun. Voor ieder team dat binnen tien weken Velenje heeft bereikt, doneren wij graag 100 euro aan het Longfonds. Vier teams hebben het zelfs gepresteerd om binnen tien weken ook nog terug te lopen naar Duiven. We belonen uiteraard ook graag voor deze prestatie in de vorm van een extra donatie. Wij bedanken alle collega's voor zijn of haar bijdrage aan een geslaagd evenement! Directie ATAG Benelux