Herkenbaar Landelijk symbool voor mensen met Hooikoorts

Hooikoorts Bandjes

Nog te gaan

Qr
van totaal € 15.000 (20%)

Social Shaming… voorheen had niemand hier van gehoord. Nu is het voor Hooikoortspatiënten aan de orde van de dag. Zeker wanneer straks de de lock down steeds verder wordt afgebouwd. Als hooikoortspatiënt, maar ook ondernemers, kwamen we tot de conclusie dat er een subtiel, maar duidelijk herkenningspunt moest komen. Iets waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen om het te dragen en zichtbaar te maken. Zo kwamen we op onze Hooikoorts bandjes.

 

Met deze polsbandjes lanceren we een landelijk statement: JA WEL HOOIKOORTS NEE GEEN CORONA. We willen juist in deze roerige tijden graag ons maatschappelijke steentje bijdragen. Dit doen we (MJ Supplies) door 20% van de opbrengst van de polsbandjes te doneren aan het Longfonds. Hiermee verrichten ze onderzoek naar de schadelijke langetermijneffecten van Corona op de longen. Daarnaast worden mensen met Longziekten zoals Astma e.d. extra hard geraakt door Hooikoorts.

Het Hooikoorts bandje wordt verkocht door MJ Supplies en is verkrijgbaar voor slechts € 6,95 (inclusief verzending) op www.hooikoortsbandjes.nl

 

Bestel je bandje direct in de webshop:

 

PS: Wij doen deze actie voor het LongFonds. Het LongFonds is hierbij "slechts" het goede doel. LongFonds heeft niets te maken met de verkoop van deze hooikoorts bandjes. Bandjes zijn daarom alleen te bestellen via de webshop van MJ Supplies.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 1.215,87 05-06-2020 | 13:06 We hebben weer een een hele mooi week achter de rug. De terrassen zijn weer open, helaas werkt het weer nu even niet mee, en de scholen gaan weer beginnen. Heel langzaam wordt het dagelijks leven weer een klein beetje normaler. Maar we zijn er nog lang niet... We hebben deze week weer veel aandacht gehad. Ook veel mensen in de horeca hebben ons bandje aangeschaft voor hun werknemers. Al met al zijn er in de afgelopen week 1472 stuks verkocht wat een donatie betekent van €1215,87. Op naar de volgende week !
€ 6 04-06-2020 | 15:46
€ 6,95 03-06-2020 | 08:23
€ 10 02-06-2020 | 22:39
€ 5 02-06-2020 | 20:08
Bekijk alle

  Hooikoorts in Corona Tijden

08-05-2020 | 12:36 Hooikoortspatiënten hebben het dit jaar zwaarder dan ooit. Het Covid-19 virus gooit er nog een schepje bovenop. Aangezien de Hooikoortsklachten lijken op het Coronavirus. Hooikoortspatiënten hebben in het voorjaar en de zomer altijd al een zware tijd. Nu het Covid-19 virus aanwezig is in het land, wordt het er niet gemakkelijker op. De klachten van de Hooikoorts Allergie komen overeen met Coronavirus verschijnselen. De typische Hooikoortsklachten zoals: niezen snotneus en jeuk aan de neus hoesten zijn aan de orde van de dag. We lazen op internet al verscheidene patiënten die over niesschaamte praten. Voor de patiënten is het eigenlijk niet meer te doen. Mensen kijken je angstig aan op straat wanneer je in je elleboog hoest of proest. In Nederland zijn er ruim 3 miljoen mensen die lijden aan hooikoorts en willen ze met dit statement dit nieuwe taboe doorbreken. "We liepen al langer met het idee, maar we hadden geen tijd om er ook iets mee te doen. Toen ook ons bedrijf werd geraakt door de Corona Crisis voelden we dat we iets moesten doen voor elkaar.  “Mijn ogen beginnen te kriebelen, mijn neus begint te lopen en ik voel een gigantische hoestbui opkomen. Ik probeer mijn hoest uit alle macht in te houden om angstige blikken van de mensen op straat te voorkomen” Social Shaming… voorheen had niemand hier ooit van gehoord. Nu is het voor Hooikoortspatiënten aan de orde van de dag. Zeker wanneer straks de de lock down steeds verder wordt afgebouwd. Als hooikoortspatiënt, maar ook ondernemers, kwamen we tot de conclusie dat er een subtiel, maar duidelijk herkenningspunt moest komen. Iets waar je niet te veel moeite voor hoeft te doen om het te dragen en zichtbaar te maken. Zo kwamen we op onze Hooikoorts bandjes. Met deze polsbandjes lanceren we een landelijk statement: JA WEL HOOIKOORTS NEE GEEN CORONA. We willen juist in deze roerige tijden graag ons maatschappelijke steentje bijdragen. Dit doen we door 20% van de opbrengst van de polsbandjes te doneren aan het Longfonds. Hiermee verrichten ze onderzoek naar de schadelijke langetermijneffecten van Corona op de longen. Daarnaast worden mensen met Longziekten zoals Astma e.d. extra hard geraakt door Hooikoorts. Het Hooikoorts bandje is verkrijgbaar voor slechts € 6,95 (inclusief verzending) op www.hooikoortsbandjes.nl
Lees meer