Online webinar: 'Geïntegreerde longrevalidatie bij COVID-19 patiënten'

Ciro Academy
Normal 796e6d09a3e428945ef4a775d260de3addba1ac0
Qr
van totaal € 5.000 (120%)

Ciro Academy organiseerde op dinsdag 12 mei in nauwe samenwerking met Maastricht UMC+ de online webinar: 'Geïntegreerde longrevalidatie bij COVID-19 patiënten'. Het is de eerste keer dat Ciro op deze manier, online én live, scholing heeft aangeboden voor professionals. Op deze manier hoopte Ciro veel deelnemers te kunnen bereiken, zodat kennis kan worden gedeeld

Onderwerp

Bij maar liefst 38.000 Nederlanders is tot nu toe het coronavirus vastgesteld, waarvan ongeveer 1/3 van de patiënten opgenomen is geweest in het ziekenhuis en nog veel klachten ervaart. Hoe ziet daarom een uitgebreid behandelprogramma eruit ná een ziekenhuisopname? Wat weten we nu precies (en wat nog niet)? Welke beperkingen ervaren patiënten en waar moeten we op letten?

Opbrengst voor de helft naar het Longfonds

Naast het feit dat deelnemers meer kennis opdoen over deze onderwerpen, ondersteunden zij ook nog eens het Longfonds. De helft van de opbrengst (7,50 euro per inschrijving) komt hieraan te goede. Het Longfonds strijdt voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte, én voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 6.000 20-05-2020 | 12:25 Inschrijfgeld deelnemers