Ga jij mee op wereldreis door Nederland met de camper?

Camperstop.com Facile Media
van totaal € 500 (150%)

Camperstop.com / Facile Media is al ruim 24 jaar dé specialist & marktleider op het gebied van reisgidsen en (digitale) hulpmiddelen voor camperaars door heel Europa. Wegens het corona-virus is het idee ontstaan om een individuele rally te organiseren door Nederland met als thema op wereldreis door Nederland. Tussen 1 juni en 13 juli gaan 300 equipes individueel deze rally rijden. Camperstop doneert voor iedere deelnemer een bedrag van € 2,50 aan het Longfonds.

Binnen de organisatie hebben wij van dichtbij mee gemaakt wat het corona-virus bij een persoon kan aanrichten. Hierbij worden de longen het ergste aangetast, daarom hebben wij besloten om voor iedere deelnemer aan onze rally een bedrag te overhandigen aan het Longfonds.

Ga jij mee op wereldreis?
- ga tussen 1 juni en 13 juli op wereldreis door Nederland
- maak opdrachten, puzzels en spellen - rijd individueel, volgens RIVM richtlijnen
- Camperstop.com doneert namens de deelnemers aan het Longfonds
- Wil je ook nog een bedrag doneren? Dat kan natuurlijk via onderstaande doneerbutton.

Hoe ga ik mee op wereldreis?
- Via camperstop.com/nl/rally vind je alle informatie om te kunnen deelnemen aan de Nationale Camper Rally 2020. (let op, vol=vol)

Bekijk alle
€ 750 08-06-2020 | 15:23 Op 25 mei was de rally volgeschreven met 300 equipes. Wij doneren € 2,50 per equipe dus in totaal € 750,00 Op https://camperstop.com/nl/rally/deelnemers kun je de deelnemers zien en hun berichten volgen die ze op onze website posten.
Bekijk alle

Op wereldreis door Nederland met de Nationale Camper Rally 2020!

25-05-2020 | 12:00 Nu we door de coronacrisis niet de grenzen over mogen, haalt Camperstop.com het buitenland naar ons toe! In zo’n 800 kilometer kan tijdens de Nationale Camper Rally 2020 de hele wereld bewonderd worden vanuit eigen land en eigen camper. Zo gaat de route onder andere langs Polen in Groningen en kan de American Dream nagejaagd worden in Amerika in de provincie Drenthe. Zelfs de Sahara wordt niet overgeslagen!Onderweg kan er worden overnacht bij verschillende campings of camperplaatsen, (indien mogelijk) heerlijk gegeten bij lokale restaurants of zelfs maaltijden worden opgehaald/bezorgd. ’’Nu we niet internationaal kunnen reizen, moeten we het dichter bij huis zoeken. Met de Nationale Camper Rally 2020 kunnen we de wereld alsnog in al haar pracht en praal bewonderen, maar dan in eigen land! Zo dragen we ook gelijk een steentje bij aan de lokale economie’’, aldus Elise van den Dobbelsteen, hoofdredacteur Facile Media.Wie zich inschrijft voor de Nationale Camper Rally 2020 ontvangt een rallyboek. In het rallyboek zijn, naast de te rijden route, ook opdrachten/spellen, de leukste weetjes over de plaatsen onderweg en informatie over de daadwerkelijke plaats in het buitenland te vinden. Antwoorden kunnen ingezonden worden via een internetformulier, waarna er leuke prijzen te winnen zijn!De tocht duurt minimaal 4 dagen, maar er kan zolang over gedaan worden als gewenst. Deze rally wordt individueel per camper gereden, geheel volgens de RIVM richtlijnen, wat de rally anders maakt dan een reguliere rally waarbij deelnemers vaak samenkomen op verschillende punten. De route kan gereden worden tussen 1 juni 2020 en 13 juli 2020. Er kunnen maximaal 300 equipes inschrijven, dit om te voorkomen dat de locaties niet overspoeld raken met camperaars. Deelname bedraagt € 27,50 per equipe/camper. Inschrijven voor de Nationale Camper Rally kan via https://camperreiswinkel.nl/nl/op-wereldreis-door-nederland.Donatie aan het LongfondsCamperstop heeft besloten € 2,50 per deelname te doneren aan het Longfonds. Het coronavirus maakt in één klap duidelijk hoe belangrijk je longen voor je leven zijn. Het Longfonds strijdt voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte, én voor iedereen die blijvende longschade overhoudt aan het coronavirus. Camperstop hoopt met deze donatie een steentje bij te kunnen dragen aan deze strijd.
Lees meer