MY WAY

Angelique Peters
Normal 199eb327a8b1795a46fd3d280747429c157d2cdd
Qr
van totaal € 1.000 (61%)

Hoi, fijn dat je mijn actie leest. Mijn naam is Angelique Peters. ben 46 jaar Ik heb zelf C.O.P.D. met mijn actie hoop ik een bijdrage te kunnen geven voor onderzoeken, die de volgende generatie helpt. Ik ga de laatste 100 km lopen naar...

Waarom,

Kort gezegt, omdat het nu nog mogelijk is.

Het doen stond al een tijdje op mijn verlanglijst, maar de uitvoering kwam er nooit van. Ik voel dat ik het nu moet doen, voor dat ik het niet meer kan. Ja ja niet zo tragisch, maar wel dicht bij de waarheid.

Dus doen, en waarom niet gelijk koppelen met er een actie van te maken, mischien heeft de volgende generatie er wat aan. 

Het doel is om de onderzoeken naar C.O.P.D. te steunen 

Laat me niet alleen lopen en steun me, door mijn blog te lezen en mijn foto`s te kijken en mischien zelfs een reactie te geven. Maar natuurlijk ook een kleine bijdrage te geven.

DUS LOOP MET ME MEE (in je gedachten)

tot gauw

Startdatum: 29-01-2014

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 610 23-03-2018 | 12:05 € 610 Opgehaald via actiewebsite gezondelongen.nl