Kom in actie voor gezonde lucht en gezonde longen!

Ademhalen. Het lijkt zo gewoon, maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte is vrij ademen niet vanzelfsprekend. Longfonds gelooft dat we samen longziekten de wereld uit kunnen helpen. Maar daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Help jij mee?  

Iedereen kan in actie komen voor Longfonds. Of je nu jong of oud bent, een kleine of grote actie opzet, actievoert voor een vriendje uit je klas met astma of je vader met COPD: we zijn je ontzettend dankbaar. Kies iets wat goed bij jou past, dan wordt jouw actie een succes.

Alvast veel succes en plezier met de start van je actie! Wij hopen je snel te spreken!

Start jouw actie

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Op 29 september 2024 is de 50e marathon van Berlijn. En jij kunt daarbij zijn! De marathon van Berlijn staat bekend als de snelste marathon. Wat maakt de marathon zo snel? Weinig hoogtemeters, veel bredere, goed beschutte lanen. En maar 17 (scherpe) bochten. In 2024 is de 50e editie. Hier wil jij natuurlijk ook bij zijn. Zien we jou aan de start? Er is maar een beperkt aantal tickets van maximaal 15 stuks beschikbaar op dit moment. Is het niet meer mogelijk om een actie aan te maken, maar wil je op de reservelijst, stuur dan een mailtje naar actie@longfonds.nl.
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe dit samen met een team van bijvoorbeeld je collega’s, je klas, je kookclub of  je popkoor. Klik hier voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 50

Muriel

04-03-2024 | 21:07 Aan: Anita's wens