Kom in actie voor gezonde lucht en gezonde longen!

Ademhalen. Het lijkt zo gewoon, maar voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte is vrij ademen niet vanzelfsprekend. Longfonds gelooft dat we samen longziekten de wereld uit kunnen helpen. Maar daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Help jij mee?  

Iedereen kan in actie komen voor Longfonds. Of je nu jong of oud bent, een kleine of grote actie opzet, actievoert voor een vriendje uit je klas met astma of je vader met COPD: we zijn je ontzettend dankbaar. Kies iets wat goed bij jou past, dan wordt jouw actie een succes.

Alvast veel succes en plezier met de start van je actie! Wij hopen je snel te spreken!

Start jouw actie

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
We mogen weer! Zet de datum vast in je agenda. 17 september is de Dam tot Dam Fietsclassic De Dam tot Dam Fietsclassic is écht voor iedereen een bijzondere gebeurtenis om mee te maken. Beleef het ook en fiets door de IJtunnel, langs het Koninklijk Paleis Amsterdam en van Dam tot Dam! Op 17 september vindt de 15e editie van dit fietsevenement plaats. Zien we jou aan de start? Fiets voor gezonde lucht! Elke dag haal je 20.000 keer adem. Bij een sportieve prestatie, zoals fietsen, is dat nog veel meer! Dan is het extra belangrijk dat de lucht die je inademt gezond is. Helaas is de lucht die we in Nederland inademen vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden. Elk jaar overlijden in ons land 12.000 mensen vroegtijdig door ongezonde lucht. De lucht in Nederland moet gezonder! Vind jij dat ook? Kom in actie en fiets dan mee voor Longfonds. Meedoen?Fiets mee als individu of in een team, maak je eigen actiepagina en vraag anderen om je te sponsoren! Datum: 17 september 2023Start en finish: De Dam, AmsterdamAfstanden: 40, 60, 85, 105 en 150 km (bekijk de routes) Inschrijven Je kunt je hier inschrijven voor  SAXO Dam tot Dam fietsclassic. Meer weten?Neem contact op door een e-mail te sturen naar actie@longfonds.nl
Bekijk alle

Start zelf een actie of doe dit samen met een team van bijvoorbeeld je collega’s, je klas, je kookclub of  je popkoor. Klik hier voor inspirerende acties van anderen.

Start actie
Bekijk alle
€ 5

Anoniem

28-05-2023 | 10:18